Perfekte Provence

Perfekt for familieferie! For en flott tur vi har hatt. Provence anbefales på det aller sterkeste. Feriehuset var supert og det var deilig å ha et basseng man ikke måtte kjempe om plassen i, slik som man ofte må hvis man er på hotellferie. Jeg kjenner at jeg kommer til å savne det daglige morgenbadet. Noe så deilig som å kunne stå opp og gå rett ut og svømme noen lengder. Moro å telle opp og se at jeg har svømt 15.064 meter på de to ukene vi var der. Nå blir det fast svømming igjen på Sarah og meg utover høsten. Svømming er en flott måte å holde seg i form på, godt for hele kroppen.

Tre bøker fikk jeg også lest, tre store bøker som vi måtte fordele i koffertene for å få med hjem. Vi hadde jo shoppet litt småtteri, bl. a. litt til konfirmasjonen til Sarah i september. Det er skikkelig ferie når jeg har tid til å lese bøker!

Her er noen siste bilder fra ferien, som jeg tok med fotoapparatet og ikke fikk lastet opp før jeg kom hjem.
Nå er det bare å glede seg til neste ferietur! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *